WILD SPIRIT

WILD SPIRIT LIEKSASSA

ERINOMAINEN KOHDE

PERHE- JA KAVERIPORUKOIDEN LOMILLE


Wild Spiritissä koet luonnonläheisyyden ja Pielisjärven kauneuden. Askeettiset olosuhteet, eläminen ilman nykyaikaista vesivessaa tai vesi- ja viemäriverkostoa vahvistaa omia selviytymistaitojasi.  Paikka on kalamiehen unelma. Iso järvenselkä ja syvänteiden reunat tuovat välillä isoakin saalista. Vesillä olemisen päätteeksi puulämmitteinen rantasauna lämmittää sekä sielun, että mielen. Hirsinen nukkuma-aitta on kuin luotu hyviä unia varten. Paikassa yöpyy mukavasti 5-6 ihmistä.

WILD SPIRIT

Luonnonrauhaa ja kauneutta ilman nykyajan mukavuuksia


Wild Spirit on saanut nimensä englanninkielisistä sanoista Wild Spirit ja tässä käännöksessä se tarkoittaa villin luonnon henkeä. Wild Spirit on luonnon ja metsän reunalla, suuren veden äärellä. Luonnonvoimat näyttäytyvät siellä vahvasti varsinkin silloin kun myrskytuulilla on voimaa kulkeutua yli pitkän järvenselän mökkirannalle. 


Wild Spirit on piilopirtti maailman ja ajan ilmiöistä, eikä siellä ole televisiota tai internettiä. Siellä on ainoastaan sinä, kesytön luonto ja ajatukset, joita mukanasi kannat. Luonnon kosketus on parantava. Arkielämän kiire ja stressi jäävät hetkeksi ulkopuolellesi ja voit iloita sekä nauttia vapaudestasi olla. Luontokappaleet ovat tervetulleita!


Tule ja koe Wild Spiritin kesytön voima!


SIJAINTIMME

MÖKKI

 

Varsinaisessa mökissä on toki sähköt, mutta kunnallista vesi- ja viemärijohtoa kohteessa ei ole. Keittiöön tulee vesipumpun nostama vesi järvestä, samoin kuin saunalle. PuuCee toimii vessana.

Mökissä kaksi makuuhuonetta, isohko olohuone, jossa on myös pieni vuodesohva. Keittiössä sähköliesi ja -uuni sekä pieni jääkaappi ja astioiden kuivauskaapit. 


MÖKIN TUNNELMAA

 

Hirsimökissä on oma tunnelmansa. Pyöröhirrestä tehtyjen seinien pinnat aaltoilevat kauniisti katsojan silmissä ja luovat mökille kodikkaan tunnelman. Luonto on hirsimökissä aina sisällä asti.

Takassa hiljalleen palavan tulen ääni tehostaa luontokokemustasi. Hiljaisuutta vasten pienikin ympäröivä luonnon ääni herättää nostalgista tunnelmaa.

Tätä on eläminen luonnon yhteydessä. 


SAUNA ON MÖKIN SIELU

 

Puulämmitteinen hirsinen sauna järvenrannalla on suomalainen mielenmaisema. Seinissä valuva pihka ja kiukaan löylyjen ihana tuoksu vie sinut paratiisin porteille. Järvivedellä pestyjen hiuksien pehmeys on taivaallisen nautinnollista.


"Kun soivat kiukaan mustat urut, unhoittuvat arjen surut"


SININEN UNI

 

Hirsinen nukkuma-aitta on sinisen unen kehto. Hento, kevyt kesäsade. Pisaroiden ääni vasten aitan huopakattoa tuudittaa sinut sinisen unen satamaan.


"Rip rop, rip rop", antaa unen tulla.


Paikalliset nähtävyydet - Local attractions

RUUNAAN KOSKET

 

Ruunaa on valtionretkeilyalue Lieksassa, Pohjois-Karjalassa, Lieksanjoenvarrella. Retkeilyalueen pinta-ala on 3000 hehtaaria, ja se on perustettu vuonna 1987.

Ruunaan alueella on monipuoliset harrastusmahdol-lisuudet: siellä voi muun muassa patikoida ja kalastaa sekä harrastaa melontaa ja koskenlaskua. Alueella sijaitsee Neitikosken retkeilykeskus, paljon retkeily­reittejä, retkeilyä ja kalastusta helpottavia rakennelmia, kuten telttailu- ja tulentekopaikkoja sekä laavuja. Neitikoskeen on mahdollista tutustua myös pyörätuolilla. Joen ylitystä varten on rakennettu riippusillat Haapavitjalla ja Siikakoskella sekä tarjottu veneylitys Neitikosken alapuolella ja Murroojärven yläosassa.

KOLIN KANSALLISPUISTO

 

Koli on Pohjois-Karjalan korkein vaara Pielisen rannalla Lieksassa. Koli on lähinnä valkoista kvartsiittia, ja sen laella on suuria puuttomia, paljaita valkoisia kalliopintoja.

Kolin tärkeimmät huiput ovat Ukko- ja Akka-Koli sekä Paha-Koli, jossa on jyrkkä seinämä. Kolin korkein kohta on Ukko-Kolilla. Kolin vaaran juurella on Kolin kylä. Alueella sijaitsee Kolin kansallispuisto. Koli on keskeinen kansallismaisema ja maisema nähtävyys. Vuoteen 1973 asti Koli sijaitsi Pielisjärven kunnan alueella, joka silloin yhdistyi Lieksan kauppalan kanssa Lieksan kaupungiksi.

Kolin korkeus merenpinnasta on noin 347 metriä.

Kerro olemassaolostamme myös ystävillesi! Löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta ao linkeistä!

CONTACT INFORMATION

 

Rantatie 7,

Enonkoski, Suomi

 

varaukset@villaspirit.fi

 

+358 46 969 7212

BOOK NOW AND PAY BEFORE YOU ARRIVE


You can pay your booking right now, or when you have arrived.

Paying methods: Bank transfer, or PayPal.


Voit maksaa varauksesi myös tullessasi pankkisiirrolla tai Pay Palilla.

Copyright Villa Spirit 2018 @ All Rights Reserved